Wie ben ik

Al vanaf jongs af aan heb ik een voorliefde voor dieren. Mijn eerste huisdieren waren koud water vissen, gevolgd door kanaries en parkieten. Na het afronden van gymnasium B, ben ik biologie gaan studeren in Nijmegen, afstudeerrichting medische biologie. In het studentenhuis heb ik mijn eerste kat uit het asiel gehaald. In de loop van de jaren zijn er meer gevolgd.

Na mijn afstuderen heb ik de postdoctorale lerarenopleiding gedaan en kort daarna ben ik les gaan geven. Ik heb aan een aantal scholen aan diverse niveaus lesgegeven. In 2002 ben ik in Oss begonnen. Sinds 2012 geef ik les aan de bovenbouw VWO, ben ik vakhoofd biologie en verder ben ik mentor van een groep leerlingen.

Met onze twee dochters wonen mijn man en ik sinds een aantal jaren in een woonboerderij met een stukje grond. Het kattenbestand is verder uitgebreid met konijnen, cavia’s, pony’s, schildpadden, tropische vissen en wat er verder rondvliegt en kruipt in onze tuin. Tijdens mijn studie werd mijn interesse voor planten steeds meer gewekt. De oliën van Young Living sluiten daar mooi bij aan: plantkracht! Tuinieren is nu echt een hobby geworden. Ik geniet van de planten en de seizoenen die je zo bewuster meemaakt.

In 2012 ben ik in contact gekomen met Healing Touch. Vanaf 2015 ben ik me gaan verdiepen in Healing Touch for Animals. Ik heb m.b.t. de dieren alle levels gevolgd. Mooie energietherapiën die ik al diverse keren heb mogen gebruiken voor onze eigen dieren en dieren van vrienden en anderen.

Nog even een woord van dank aan mijn oudste dochter, die voor mij het logo heeft gemaakt: onze pony Black Sabbeth en onze kat Thygo hebben model gestaan (en ik 😉). Synergie: samen kun je meer bereiken dan wanneer je dingen apart van elkaar doet (biologie: emergente eigenschap!): dat is ook de insteek van mijn bedrijf. En letters van mijn voornaam zijn in sINergie verwerkt (dus geen spelfout…).

Dank voor het nakijken van de teksten, lieve dochters van me. En lest best: Alex, mijn levenspartner: dank voor je steun in deze nieuw onderneming!

Ingrid van den Heuvel – Korpel