Recensies HTA

Sabine (09-06-2020)
Minoes, onze lieve poes van bijna 18 jaar, zat in haar laatste levensfase. Minoes was ziek, lustte haar eten niet en ging snel achteruit. De dierenarts heeft haar extra vocht toegediend en anti-braak tabletjes gegeven, maar dat mocht helaas niet baten. Ik heb Ingrid gevraagd of ze via Healing Touch onze Minoes wilde begeleiden in haar stervensproces, zodat Minoes met weinig lijden zou sterven. Ingrid heeft energetische balans en rust gecreëerd bij Minoes , daarbij heeft Ingrid ook gebruik gemaakt van essentiële oliën. Minoes was de laatste dagen voor haar overlijden rustig en is rustig in onze armen overleden. Dit hebben we als een heel mooi afscheid ervaren. En deze mooie ervaring hebben we 3 jaar terug ook al meegemaakt: Onze vorige poes, Merel van 14 jaar, was ook erg ziek en werd niet meer beter, had veel pijn. Ingrid heeft Merel toen ook behandeld via Healing Touch, Merel werd rustig. Een halve dag later is Merel rustig ingeslapen.

Ingrid heel erg bedankt dat je onze 2 lieve poezen hebt begeleid in de laatste levensfase en dat ze rustig zijn ingeslapen. 2x hebben we een heel mooi afscheid mogen nemen, kan geen toeval zijn.

Minoes
Merel

Annette (29-10 2021)
Na de zomervakantie hebben wij Ingrid uitgenodigd om onze hond Flynth te behandelen. Hij heeft veel jeuk voornamelijk aan zijn poten, oren en minder op zijn lijf. We hopen dat Ingrid hier iets in kan betekenen. Als ze ‘s avonds bij ons binnenkomt gaat de aandacht gelijk naar Flynth en daarna naar ons. Ze vertelt duidelijk wat ze wil doen en waarom. Dan start de behandeling, Flynth mag liggen hoe hij wil en waar hij wil. Flynth vind alles prima en wil graag aan de oliën likken en dat mag ook. Uiteindelijk valt hij in diepe slaap. Tussendoor licht Ingrid nog wat toe, wat ze voelt of wat er gebeurt bij haarzelf. Na afloop legt ze het nog eens uit, wat ze gedaan heeft en wat de reactie was. Er was een blokkade aan de achterkant in zijn rug, Flynth zuchte ervan dat dat weg was. De reactie van Flynth op deze behandeling is dat we een nog vrolijker hond hebben. Hij loopt te rennen met uitlaten, komt speeltjes brengen, ons uitdagen en knuffeltjes halen. De jeuk is na 2 behandelingen tijdelijk verminderd. Maar een gelukkige vrolijke hond is ook erg fijn en je weet niet wat die blokkade nog had kunnen worden. We hebben Ingrid als heel warm en meelevend naar mens en dier ervaren. Veel kennis over wat ze doet. Tip, als beter zou zijn voor het dier om nabehandeling te krijgen met oliën om die dan aan de klant te verkopen of kleine hoeveelheid in flesje te doen en bij klant achter te laten met instructies en dan mee rekenen in de totale prijs.