Coachpony’s

Kyra (1 januari 2001)
Kyra is een Shetlander en 9 juni 2019 bij ons gekomen. Ze is rustig en houdt van eten. Bij haar vorige eigenaar heeft ze veel wandelingen gemaakt met een klein kindje op haar rug. Wandelen vindt ze nog steeds leuk, met onderweg wat gras en kruiden eten, en trainen met dubbele lange lijnen en coachen doet ze heel goed.


Black Sabbeth (1 januari 2008)
Oftewel Blacky, is een Irish Cob en staat sinds 30 maart 2018 bij ons. Ze komt uit Engeland, waar ze de eerste 8 jaar van haar leven is geweest. Daarna is ze nog een paar jaar in het bezit geweest van een campingeigenaar in Nederland, waar ze een veulen heeft gekregen. Zware hinnik, snorretje, baard en een super zachtaardig karakter. Zet een klein kind of onervaren iemand op haar rug en je merkt dat ze voorzichtig is. Ze houdt veel van aandacht en geaaid worden. Ze geeft zelf wel aan waar ze dat het fijnst vindt! Buitenritten maken, springen, vrijheidsdressuur en coachen zijn haar ding.

Sylverstar (12 juli 2017)
Sylverstar is de dochter van Blacky en Welspony Devine van de Prinsenhof. Zilvergrijs bij haar geboorte, vandaar haar naam. 10 juni 2022 hebben we haar gekocht van haar fokker en vorige eigenaar. Ze heeft pit van haar vader en het lieve karakter van in ieder geval haar moeder. Ze is nieuwsgierig en houdt van aandacht. Sinds dat ze bij ons is, zijn we haar op verschillende vlakken gerichter aan het trainen. Vrijwerken, dubbele lange lijnen en voorzichtig aan wat rijden pakt ze heel goed op.

Moeder en dochter: Blacky en Sylverstar