Recensies coaching

Simone (20-06 2022):
Fijne coachsessies door Ingrid. Ze neemt rustig de tijd voor je om te luisteren naar je coachvraag. Aan de hand daarvan bespreekt ze de opdracht die je mag uitvoeren duidelijk.
De nabespreking geeft je meer inzichten. Kortom; Ingrid is een rustig persoon, ze neemt de tijd voor je en ze weet waar ze het over heeft!

Riëtte (20-06 2022):
Ik heb een coachingsessie van Ingrid en haar paarden gehad. Na het bespreken van mijn coachvraag zijn we aan de slag gegaan met twee opdrachten. Tijdens deze opdrachten heb ik een heel mooi antwoord op mijn vraag gekregen van Blacky en ik heb van Ingrid de tijd en ruimte gekregen om tot dit antwoord te komen. Ik ben beiden zeer dankbaar daarvoor en heb weer vertrouwen in de toekomst, wat die me ook zal brengen.

Cécile (30-06 2022):
Het was een bijzondere ervaring om een coachsessie met Ingrid en haar pony’s te ervaren. Er was alle ruimte en rust. Ondanks dat ik niet heel duidelijk mijn vraag had geformuleerd vielen er toch veel kwartjes tijdens en na de sessie. Misschien juist omdat er ruimte was en er niet helemaal een uitgedacht traject afgewerkt moest worden. En de ontvangst door Ingrid en de pony’s was erg gastvrij en op een heel mooie groene plek, die aan de ene kant heel open was en aan de andere kant heel beschut. Op die manier kon ik ongestoord met de pony’s samenwerken. En dat was ook nog eens gewoon heel leuk. Echt een kadootje deze sessie!

Maaike (1-07 2022):
Ik heb een coachsessie bij Ingrid gedaan. Ik ervaar Ingrid als integer en ze laat je alle tijd om jouw eigen proces met het paard te beleven en zo antwoord op jouw coachvraag te krijgen. Daarnaast ziet ze veel en bij het evalueren van de sessie trok ze de conclusies van mijn werk met het paard net iets even verder door, waaruit bleek dat ze heel goed naar mijn vraag geluisterd had.

Leontien (20-07 2022):
Ingrid heeft mij gecoacht met haar paarden. Ik vond het een leuke, leerzame manier om tot inzicht te komen.

Sabine (4-8 2022):
Rust, Ruimte en Respectvol zijn woorden die betrekking hebben op de coachsessies van Ingrid. Coach, paarden en coachee werken in een sessie samen met als doel dat de coachee zichzelf leert kennen. Tijdens de sessies werkte Ingrid als coach vanuit een open houding, gelijkwaardigheid en zonder oordeel met mij en de paarden. De lieve en rustige coachpaarden Blacky en Kyra hebben samen met Ingrid, mij meer inzichten gegeven in mijn coachvragen.

Gerry (29-12 2022)
2 x mocht ik bij Ingrid in het kader van haar opleiding een coachsessie met paarden ervaren.  Als coach komt Ingrid als zeer rustig en prettig en betrouwbaar over.
De eerste sessie heb ik met name als zeer rustgevend en ontspannend ervaren, mede door locatie, het weer en niet te vergeten haar 2 paardjes. Dit was prettig, maar ik kon er verder niet zoveel mee. 
De tweede sessie heeft mij versteld doen staan door de manier waarop de paarden reageerden op mijn vraag. Dit heeft mij geholpen om anders te kijken. Het was een zeer bijzondere ervaring.
Ingrid kan ik als coach zeker aanbevelen.